За нас

История

Печатница СИРА е създадена през 1990 във Велико Търново.
Разположена е в собствена сграда на 4000 м2 производствена и складова площ.
Първоначално е специализирана в производството на многоцветен листов офсетов печат и довършителни услуги, а след това в годините се оборудва и с машини за ролен флексопечат, листов дигитален офсетов печат, студио за CTP експонация и машини за множество довършителни операции.
Във времето си на развитие печатницата непрестанно инвестира в нови технологии и автоматизации, които да подобряват качеството на печат, скъсяват времето за изработка, повишават конкурентноспособността на местния и чуждия пазар, превръщайки я в надежден партньор предлагащ комплексна услуга на конкурентна цена и високо качество.
Дружеството има дълга потомствена история, като семейна фирма в ядрото на управлението и до днес се намира основателя му и неговите последователи от фамилията.Обхват на производство

Използваните материали са от световно доказали се доставчици в печатната индустрия. Производството ни обхваща различни видове печатна продукция: етикети, рекламни материали, каталози, брошури, книги, опаковки, материали за фирмена идентичност и други.

Начин на работа

Дългогодишният опит, непрестанния стремеж към развитие, резултатите от дейността на фирмата водят до изграждане на добри производствени практики и нареждат печатницата сред добре работещите печатници на пазара.
Водещата цел на печатницата винаги е била нашите клиенти да бъдат напълно удовлетворени от свършената работа. Именно затова всеки един от нашите служители дава най-доброто на което е способен. Отличителното при нас е напълно затворения цикъл на работа – получаване на поръчка, развиване на идея за визия, функционалност и концепция, преминавайки през предпечатна подготовка, въвеждане в отделните етапи на отпечатване и довършителни операции, за да достигнем до крайното й реализиране като готов продукт.
Доброто обслужване, разнообразието на печатни технологии и довършителни процеси, кратките произведствени срокове в комбинация с конкурентни цени и висока добавена стойност на печатната ни продукция правят печатница СИРА предпочитан партньор на множество фирми производители, търговски фирми, рекламни агенции и клиенти от чужбина.ЕКИП

Нашият човешки ресурс е съвкупност от енергични личности с творчески умове, които работят усърдно за реализиране на качествените полиграфически решения.

Ние разчитаме на ефективната комуникация с нашите клиенти, за да развием заедно най-добре тяхната марка и продукт, съобразно непрекъснатата промяна в изискванията на крайния потребител. Креативният ни екип се състои от специализирано студио за графичен дизайн и предпечатна подготовка, които могат да реализират и най-невероятните идеи. За да бъдем сигурни, че Ви предоставяме услуги на най-високо ниво, нашият отговорник за контрол на качеството следи за безупречното изпълнение на всяка поръчка.